Post by roresicgiftbruc on Mar 11, 2022 18:29:37 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Course to Learn Russian Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Course to Learn Russian Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa zlata ▞▞▞
▞▞▞ Course to Learn Russian Fast 2022 version ▞▞▞
FootLOL: Crazy Soccer! Action Football game ספורט ddy
skvelé, jednoduché použitie, pomôže vám to ako učiteľ. Vôbec s tým nie sú žiadne problémy. Veľmi odporúčané
Course to Learn Russian Fast Švietimas utqh
Course to Learn Russian Fast Vzdelávanie zsn
Moja aplikácia nefunguje😕😕
Táto aplikácia sa mi páčila, stále čakám na vašu japonskú verziu!!! A kórejský, ak sa nepýtam priveľa
Dobrá aplikácia, ale písanie by sa dalo zlepšiť. Pre ľudí ako ja, ktorí radi píšu v cieľovom jazyku, nie je existujúci spôsob písania pohodlný. Možno si môžete nechať prázdnu škatuľu a nechať ľudí písať pomocou klávesnice Android/iOS.
Som veľmi rád, že sa teraz začínam každý deň učiť pár slov po rusky, skvelá aplikácia
Zistil som, že používanie rozhrania aplikácie je trochu ťažkopádne. Možno je to preto, že nie som zvyknutý na aplikácie v štýle kartičiek, ale cítil som, že aplikácia by mohla urobiť lepšiu prácu pri ukazovaní lán. Tiež animácie sa mi zdali IMO trochu neupravené.
Coooolllll😁😁
najhoršia aplikácia na svete, ani ja nechcem dať hviezdičku, ale potom ma prinútili dať aspoň jednu hviezdičku
Úžasná aplikácia a ľahko sa nastavuje .. milujem ju 💖💖💕❤💞
Je to úžasné a také užitočné.
Výborná aplikácia, ale v skutočnosti je zamrznutá a reštartuje sa :/
Je to pekné, ale veľa funkcií je platených. Škoda, že boli odstránené prémiové verzie. Chápem však, prečo si to urobil.
Milujem ruštinu a táto aplikácia mi veľmi dobre pomáha učiť sa po rusky ďakujem😁
Course to Learn Russian Fast Education syy
Dobre
Je to skvelá aplikácia, ale navrhujem, ak môžete túto možnosť odstrániť (nechcem sa to naučiť / odstrániť to z karty), znížilo by to zmätok. Okrem toho by som ako študent jazykov nemusel premýšľať alebo si vyberať, ktoré sa nechcem učiť. Musí to byť všetko uvedené tam a nechať študenta učiť sa a ponoriť sa hlbšie do celého obsahu aplikácie. Ďakujem 😊
Хорошее приложение !
Kedysi som to miloval! Bola to skvelá aplikácia na učenie sa ruštiny, ale bohužiaľ po chvíli nefungovala takže bohužiaľ .. prosím vybavte to čo najskôr. Ďakujem.
Naozaj milujem túto aplikáciu!! Preboha... Skontrolujte to. Konečne môžem napísať vetu
Myslel som si, že to bude nudná aplikácia, v ktorej budete môcť iba písať a čítať, ale nebudete v skutočnosti hovoriť slová
Najlepšia aplikácia je perfektne milovaná
Najlepšia aplikácia.
V ruských slovách sú základné chyby – aplikáciu takmer nekoriguje žiadny rusky hovoriaci. Neodporúčam ho používať, kým to nebude opravené v spolupráci s aspoň jedným rodeným hovorcom so sídlom v Rusku. Výber fráz a slov nie je ani praktický, ani akademicky logický – naozaj ho treba prepracovať na akékoľvek praktické využitie.
Ruská aplikácia je v poriadku, ale v aplikácii nie sú žiadne dialógy, opravte ju pri ďalšej aktualizácii
Je to skvelá aplikácia, ale niekedy to zaberie veľa času
Ochhin kharasho doteraz
Prečo sa neustále načítava?
Skvelá aplikácia, ale vždy sa ukončí, keď zapnem pripojenie
Od vedcov? naozaj? Dobrý vtip. Stačí skontrolovať snímky obrazovky. Vidíš? Negramotný školák vytvoril túto gramatiku. Hanbi sa.
Bolo by dobré, keby recenzie mali aspoň prepis
Čistý odpad. Vo väčšine prípadov musíte stlačiť tlačidlá 10-krát, aby fungovali. Aplikácia má strašné oneskorenie. Toľko frustrácie. Aplikácia neustále visí a nemôžete nikde stlačiť, kým nestlačíte tlačidlo Späť. Nechápem, ako to môže mať také dobré hodnotenia. Vyskúšané na telefóne aj tablete a nie je vôbec použiteľné.
Veľmi pekná aplikácia na učenie sa nových jazykov
veľmi nápomocný